Logga in på vårt Extranet

Till din tjänst

Sök reservdelar här

FMC Dust Collector
FMC Cartridge Filter
FMC Filter

De främsta kontaktpunkterna för tjänster och reservdelar är Nedermans försäljnings- och serviceföretag i respektive land eller certifierade Nedermanåterförsäljare och distributörer. För registrerade samarbetspartners och kunder erbjuder Nederman även tillgång till Nedermans Extranet-portal där teknisk dokumentation och manualer finns tillgängliga.

När och där du behöver oss

Utbudet av de tjänster som erbjuds varierar mellan försäljnings- och serviceföretag och mellan regioner. Eftersom Nedermans lösningar ofta är produktionskritiska för kundernas verksamhet upprätthåller vi emellertid alltid en hög tillgänglighet.

Därför att upptid är pengar

Många företag har Nedermanprodukter som en integrerad del i sin produktion. De här företagen behöver omedelbar support och ett nära samarbete för att förhindra produktionsstop och reducera kostnader. I vissa länder kräver lagstiftningen att utrustning för avgasventilering i byggnader ska kontrolleras regelbundet, vilket är en tjänst som Nederman erbjuder. Med en hög tillgänglighet kan Nederman skapa större effektivitet och lägre produktionskostnader för kunden.

Kontakta serviceavdelningen

För reservdelsförfrågan eller för att boka service:
Tel:          042-18 87 78
E-post:     service@nederman.se

För produktbeställning ring kundtjänst:
Tel:          042-18 87 87
E-post:     order@nederman.se

Telefontider 07.30 - 16.30 (lunch 12.00 - 13.00)